Flyktingens dagbock: Heja grenpeace

Kära dag bock
Igår ikvälll gör jag som vanligt på stan, jag har tråkigt ock va hungrig, jag va i slussen, jag ilskar soder man kan alltid hita lite mat iler nogra flaska at panta, men jag orkar inta lita efter flaska jag vil äta nu, en ristorang jag moste go in ock äta, men var?? En sondag kvill det finns inta ristorang.
Ohh jag har hitar en, patrisia en fin ristorang, fifan kompis de loktar got, jag nirmar mig doren, fifan vakten titar inte han prata po tilifon, jag kom jipppppi
Fifan Jag er ine, jag moste hita mat nu, jag gor til baren, fifan var är ala kvinna? ock varfor ala flaga har regn bog ferjer?? här finns bara kilar, ala titar på mig, fifan jag er fast dom kommer at kalla vakten,
Men nej her komer en kilä och prata med mig, han er snil, när jag sa at jag er hongrig bjod han mig til miken mat, jag vil kebab min tovirr dom inta har den, fifan ala kilä er snilla har, ala prata mid mig, green peace flaga finns over alt, mosta vara Derfor dom er snila, fifan ner jag sa at jag inta ha bostad slos ala med ala for at hjelpa mig, fifan jag har tårar på ogon jag elskar gren peace
Fifan varfor alt som er bra er slyt snab, har komer vakten ock slinger mig ot som vanlig inan jag fixar bostad, tink kilä vil ge mig en rum i ostermalm. Tak ala gren peace medlem som er po sondag ikväll på patricia, der for ala olaglig ivandrar gratis mat ock kansha bostad hilt otan at ge nåt tillbaka fifan va bra, men se op for vakten mina kompis, Heja green peace

Du gillar kanske också...