Sona bazzar scenen

Folk säger att hon onanerar som värsta nasty guzzen på scenen. Sona kan inte riktigt avgöra om de har rätt eller inte.
Klart är i alla fall att hon släpper debutsingeln ”Suddenly” i början av mars.

Klockan halv sju varje vardagsmorgon lämnar 22-åriga Sona sin dotter på dagis. En halvtimme senare befinner hon sig i regel på jobbet – en lackeringsfirma i Stockholmsförorten Vällingby. Där hänger hon, snygg och sexig som få i sin vita skyddsdräkt, bland ett gäng lika snygga och sexiga snubbar, och lackerar fordon hela dagarna.
– Jag gick på soc ett tag men orkade inte med det, så jag hoppade på en hantverkarutbildning för folk som är lite slöa, som jag då. Jag har ju inte gått klart skolan men till sommaren kan jag titulera mig färdigutbildad billackerare.
Det fanns en del att andra grejer att välja mellan också, som att bli guldsmed eller glasblåsare. Men för Sona, som är lika svag för bilar som smör för solsken, var valet givet.
– Jag älskar bilar, helst snygga bilar och riktiga ”fast cars”. Fast bäst är att jag får lära mig nåt nytt.
Efter jobbet är det oftast studion som gäller. Singeln ”Suddenly”, från debutalbumet ”Suddenly I’m grown and all alone”, är en fartig låt med inslag av många musikgenrer. Sona har ingen speciell stil, snarare är hon rätt mixad och på skivan hörs sköna tongångar från soul, rnb, reggae, ragga, hip-hop och electro.
– Allt känns skitbra, förutom att jag är lite nervös och ängslig inför skivsläppet. Varje låt är en bit av mig och det jag sett. Mycket kärlek. Min största förhoppning är att jag kommer att utvecklas med min publik.
Det ryktas en del om att Sona brukar onanera på scenen.
– Det är inte sant, ärligt. Kan tänka mig att jag körde låten ”Dirty girl” som handlar om sex, då kan det hända att jag är lite mer sensuell än vanligt. Pilla på mig själv behöver jag ingen publik till, sånt håller jag för mig själv. Synd att folk uppfattar mig så, jag är ju trots allt inte en porrstjärna.
Medan andra artister lanserar sig själva som förändrare av världen har Sona insett sina begränsningar. För henne är det väldigt viktigt att våga vara sig själv och att uttrycka sig genom allting och inte bara musik.
– Du vet, man kan inte rädda världen om man inte kan rädda sig själv först. Så jag börjar med mig själv.

Du gillar kanske också...